Bea suc de lămâie în loc să iei pastile, dacă și tu ai una dintre aceste 8 probleme! Este mai eficient decât credeai

By
loading...

Sucul de lămâie conține un antioxidant uimirot cu potențial de luptă împotriva unei boli de temut, cancerul. Este vorba de flavonoizii din sucul de lămâie, aceștia având puterea de a preveni hipertensiunea, diabetul zaharat, indigestia, febra, constipația, dar și alte boli. În plus, sucul de lămâie întărește structura firului de păr, pielii și dinților.

Iată mai jos opt probleme de sănătate care pot fi tratate cu sucul de lămâie, decât cu pastile.

1. Scăderea în greutate
Cele mai recente rezumate de cercetare arata ca sucul de lamaie protejeaza sanatatea noastra in mai multe moduri. Pectina, o fibra, stimuleaza un proces sanataos de pierdere in greutate.

2. Probleme ale pielii
Antioxidantii din sucul de lamaie netezesc ridurile, elimina petele cauzate de varsta si cicatricile. Acesta purifica, de asemenea, sangele.

3. Detoxifierea
Combinatia de suc de lamaie si apa actioneaza ca un detoxifiant foarte puternic. Este excelent pentru toate procesele de detoxifiere.

4. Circulatia in intestine
Pectina din sucul de lamaie imbunatateste miscarea intestinala si curata colonul. Foloseste-l ca un puternic instrument antibacterian.

5. PH echilibrat
Bea un pahar de apa calda cu lamaie dimineata pentru a obtine o valoare usor alcalina a pH-ului. Sucul de lamaie poate fi denumit si acid, dar el creaza un mediu alcalin in organism.

loading...

6. Probleme digestive
Sucul de lamaie stimuleaza producerea de bila, imbunatatind astfel digestia.

7. Bacteriile si infectia
Datorita proprietatilor sale antibacteriene, sucul de lamaie pevine infectia si multiplicarea bacteriilor.

8. Inflamatie si durere
Sucul de lamaie amelioreaza durerile articulare si inflamatiile, Este deosebit de benefic pentru genunchi. Dilueaza acidul uric, fiind de mare ajutor pentru persoanele in varsta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News