Betty Salam, dezvaluiri despre mama sa. „De fiecare data cand imi doresc ceva foarte mult, ma rog la ea…”

By
loading...

Betty Stoian a facut dezvaluiri emotionante despre mama sa, care s-a stins din viata in urma cu mai multi ani. Cantareata a marturisit ca zilnic se roaga la cea care i-a dat viata atunci cand isi doreste ceva si ca ii este foarte dor de ea. Artista a recunoscut ca este o persoana foarte credincioasa si ca merge frecvent la biserica, insa cel mai mult prefera sa vorbeasca cu mama ei. In general o face dimineata, nici nu se trezeste bine din somn si vorbeste cu ea.

„De fiecare data cand imi doresc ceva foarte mult, ma rog la ea (n.r. mama ei), nu ma rog la Dumnezeu. Sunt foarte credincioasa. Merg la biserica. Prefer sa vorbesc cu ea. Nici nu ma trezesc bine si se intampla”, a povestit Betty despre mama ei, la Antena Stars.

Betty a vorbit, in cadrul aceluias interviu, despre cum s-a schimbat viata ei de cand a devenit mamica si despre data cand isi va boteza baietelul. Artista recunoaste ca a schimbat data de 3 ori iar ca nasii sunt prieteni de afaceri ai sotului ei de la care ambii soti au ce invata.

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem… de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (n.r. naşa). Vrem să ne simţim bine, înainte de toate. Vrem să arate bine masa… Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi” a mai povestit fiica lui Florin Salam la tv.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News