Bianca Dragusanu s-a simtit tradata de Alex Bodi, iar surse din anturajul lor spun ca aceasta are o relatie cu seful lui

By
loading...

Bianca Dragusanu nu isi gaseste linistea in dragoste, ori nu are noroc ori nu face alegerile potrivite, se pare ca merge din despartire in despartire si nu reuseste sa isi gaseasca sufletul pereche, langa care sa traiasca pana la adanci batraneti.

Dupa ce s-a despartit de tatal copilului ei, Victor Slav, Bianca si-a gasit consolarea in bratele lui Alex Bodi, era fericita langa el, dar nu stia ca va varsa lacrimi de tristete. Din nefericire pentru vedeta,  dupa ce s-au certat, Alex a parasit-o si s-a intors la fosta lui sotie pe care o iubeste si nu o poate uita. Pentru el, fosta lui sotie are un loc mai puternic in inima lui decat Bianca Dragusanu.

Imediat dupa despartirea de Alex Bodi, au inceput sa circule tot felul de zvonuri la adresa vedetei, se zvoneste ca aceasta este intr-o relatie cu seful lui Alex si anume Josip. Oamenii cred ca vedeta a facut asta ca sa se razbune pe fostul ei iubit fiindca a facut-o sa sufere, a vrut sa se razbune pe el.

Josip Heit, detine compania germana Karat Bars International  GMBH, firma specializata in vanzarea de aur. Cei doi s-au intalnit in vacanta in care Bianca a plecat cu Alex Bodi in Dubai.

Prietenii Biancai Dragusanu, neaga toate zvonurile, acestia spun ca nu este nimic adevarat, ca Bianca nu are nicio reatie cu Josip, iar lumea vorbeste din rautate si si din invidie.

„Bianca nu are nicio legatura cu croatul. Il respecta pe Josip si atat nimic mai mult. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca ea a iesit dintr-o relatie in care s-a simtit tradata, dezamgita. A pus atata suflet si nu a meritat, caci barbatul poate si-a dorit doar faima, una care va fi efemera dar nu mai conteaza”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News