Blocuri „made in China”. Uite ce s-a intampla cu acest bloc nou, construit in graba! Te face sa te gandesti de doua ori atunci cand iti achizitionezi un apartament!

By
loading...

Cererea de locuinte a crescut considerabil in ultimii ani peste tot in lume, iar asta a condus catre o crestere a numarului de blocuri nou construite! Insa pentru a putea face fata cerererii, multi constructori au incercat sa construiasca cat mai mult intr-un timp cat mai scurt! Devine foarte clar faptul ca „rapid” si „calitate” sunt cuvinte aflate diametral opus unul fata de celalalt, iar asta are consecinte foarte grave!

In Shanghai, cel mai important oras al Chinei, cu peste 24 de milioane de locuitori, a existat un caz in care un intreg bloc de locuinte abia construit, s-a prabusit!

Blocul cu pricina avea nu mai putin de 15 etaje, insa, din fericire, nu era inca dat in folosinta!

Cauza accidentului a fost nerespectarea standardelor de construcție.

loading...

Apele subterane au spălat în mod regulat terenul din apropierea casei, iar prezența parcării subterane nu a facut decat sa agraveze situația!

Incidentul din Shanghai a dus la arestarea mai multor persoane, printre care si ofiteri de rang inalt, responsabil pentru aceasta constructie!

loading...

Este de remarcat faptul ca blocul a ramas relativ intact dupa incident si ca nu a afectat celelalte blocuri din complex!

Vazand aceste imagini, ai mai avea curajul de a te muta intr-un bloc nou construit?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News