Bodo vorbeste pentru prima data despre cei doi baieti pe care i-a infiat! Este extrem de mandru de ei: ‘Ma simt cu adevarat implinit’

By
loading...

Bodo a vorbit pentru prima data despre cei doi baieti pe care i-a infiat. Abia in urma cu 2 ani a terminat procedurile de adoptie, iar acum este tata cu acte in regula. Pe numele sau adevarat, Bogdan Mihai Marin, abia acum se considera cu adevarat implinit.  Nu vorbeste foarte des despre acest lucru, vrea doar sa se bucure de ceea ce are cum. 

Acesta isi iubeste enorm familia si incearca sa le dedice cat mai mult timp. In urma cu 2 saptamani, acesta a decis sa mearga impreuna cu toata familia la Cerbul de Aur, pentru ca baietii sai si-au dorit enorm sa il vada pe scena. Acesta a dezvaluit intr-un interviu ca si-a dorit sa le indeplineasca dorinta: „Ce sa va spun, ma simt cu adevarat implinit ca am adoptat acesti copii! Sunt o minune! Ma bucur ca ii am in viata mea, ma bucur ca i-am luat si in seara asta aici.”

Bodo a descoperit ca unul dintre baieti, cel mare, vrea sa ii calce pe urme in cariera artistica si ca este un tobosar in devenire. Solistul crede foarte mult in cel mic si il ia cu el in deplasari pentru a se obisnui cu trupa si plecarile: „Anul acesta, imi doresc sa fie cu mine in toate deplasarile mai scurte, care vor inseamna doua zile de calatorie si o noapte de cazare la hotel. E OK sa stea cu baietii, sa vada viata de trupa, sa cunoasca lucruri noi, sa cunoasca oameni noi, si daca atunci cand va creste va dori sa continue pe aceasta linie, asa sa fie.”

                                                                                                     

Cantaretul a mai declarat ca cei doi baieti ai sai sunt fani ai emisiunii „Exatlon”. Chiar si-au amenajat in curtea casei de vacanta un traseu similar celor de la concurs: „Copiii nostri si-au amenajat cateva trasee dupa modelul pe care l-au vazut la Exatlon si toata vara s-au intrecut incontinuu. Si-au pus plase, tot felul de obstacole, lemne, cum au vazut la emisiunea lor preferata.”

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News