Bogdan Boanta are nevoie de intervenţia urgentă a doctorului la Asia Express

By
loading...

Etapa semifinala de la competitia Asia Express Drumul Elefantului ii pune pe cele patru echipe de concurenti ramasi in competitie la grele incercari. Ei duc o puternica lupta cu ei insisi pentru a cauta ultimele resurse pentru a ajunge la punctul final la care au visat de la inceputul show-ului: Mumbai.

Foarte dezamagiti si negri de suparare deoarece nu au reusit sa ajunga primii la Gina si sa se bucure de o noapte de cazare la hotel unde sa stea linistiti si sa se odihneasca, Bogdan si Cocuta au parte de o noua incercare peste care trebuie sa treaca. Dupa ce doar cu o zi inainte Robert, iubitul si coechipierul lui Ruby a avut nevoie de interventia urgenta a medicului si a ajuns chiar si la spital din cauza unei enteocolite ce i-a dat foarte mari batai de cap pentru o zi si jumatate, a venit acum randul lui Bogdan sa ceara ajutor specializat medical.

Din cauza unei oboseli crunte acumulata de-a lungul emisiunii, accentuata si de frustrarea orelor petrecute in sat in cautarea unei cazari, Bogdan a clacat si el: „Mi s-a facut rau, a inceput sa ma doara stomacul, probabil de la supa de chilli, de la care mi-a fost rau tot drumul”, a declarat el.

Si cocuta s-a declarat la capatul puterilor: „Mi se inmoaie genunchii de oboseala. Suntem singura echipa care nu a avut imunitate timp de 26 de editii. Chiar nu mai putem”. In asteptarea doctorului care inca se ocupa de Robert, Bogdan a fost nevoit sa se intinda in masina de productie. „Se invarte totul cu mine. NU mai am forta. M-au luat si frisoanele”, a marturisit el, Cocuta confirmand si ea ca a fost la un pas sa lesine pe strada.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News