Bogdan Boanta are nevoie de intervenţia urgentă a doctorului la Asia Express

By

Etapa semifinala de la competitia Asia Express Drumul Elefantului ii pune pe cele patru echipe de concurenti ramasi in competitie la grele incercari. Ei duc o puternica lupta cu ei insisi pentru a cauta ultimele resurse pentru a ajunge la punctul final la care au visat de la inceputul show-ului: Mumbai.

Foarte dezamagiti si negri de suparare deoarece nu au reusit sa ajunga primii la Gina si sa se bucure de o noapte de cazare la hotel unde sa stea linistiti si sa se odihneasca, Bogdan si Cocuta au parte de o noua incercare peste care trebuie sa treaca. Dupa ce doar cu o zi inainte Robert, iubitul si coechipierul lui Ruby a avut nevoie de interventia urgenta a medicului si a ajuns chiar si la spital din cauza unei enteocolite ce i-a dat foarte mari batai de cap pentru o zi si jumatate, a venit acum randul lui Bogdan sa ceara ajutor specializat medical.

Din cauza unei oboseli crunte acumulata de-a lungul emisiunii, accentuata si de frustrarea orelor petrecute in sat in cautarea unei cazari, Bogdan a clacat si el: “Mi s-a facut rau, a inceput sa ma doara stomacul, probabil de la supa de chilli, de la care mi-a fost rau tot drumul”, a declarat el.

Si cocuta s-a declarat la capatul puterilor: “Mi se inmoaie genunchii de oboseala. Suntem singura echipa care nu a avut imunitate timp de 26 de editii. Chiar nu mai putem”. In asteptarea doctorului care inca se ocupa de Robert, Bogdan a fost nevoit sa se intinda in masina de productie. “Se invarte totul cu mine. NU mai am forta. M-au luat si frisoanele”, a marturisit el, Cocuta confirmand si ea ca a fost la un pas sa lesine pe strada.

 

Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News