Bogdan Ioan, cel mai controversat castigator de la „Vocea Romaniei”. „O dezamagire, e doar un imitator!“

By
loading...

Sezonul 8 al emisiunii Vocea Romaniei a fost castigat de catre Bogdan Ioan, lucru ce a creat numeroase dispute in mediul online in randul pulicului. Rezultatul voturilor de la Vocea Romaniei a stranit multe nemultumiri pe internet.

Foarte multi internauti au comentat rezultatul pe pagina de Facebook a emisiunii, explicand ca adevarata castigatoare trebuia sa fie Dora Gaitanovici. Desi prestatia lui Bogdan a fost una foarte buna, la auditiile pe nevazute el fiind numit Michael jackson de Romania, aceasta comparatie i-a adus in final critici, fiind acuzat ca nu este original si doar un imitator. Concurentul a intors patru scaune si i-a si ridicat pe cei patru jurati: Andra, Smiley, Irina si Tudor in picioare. Opinia publica de pe retelele sociale a fost impartita in doua de catre Bogdan, dezvoltand dezbateri aprinse privind victoria concurentului din echipa lui Smiley.

Publicul a avut pareri foarte impartite in privinta prestantei lui Bogdan, unii dintre ei considerand ca Dora Gaitanovici merita sa castige Vocea Romaniei.

„Nu merita categoric! A fost cel mai slab dintre finalisti ! Dora e cea mai talentata si sigur va avea un viitor stralucit! Ea este Vocea Romaniei 2018! Felicitari!“, „O gluma proasta! Baiatul asta era pentru locul 4“, „Marea masluiala a Romaniei! Nu merita!“, „Dupa «Romanii au talent» a venit si vremea «Vocii Romaniei» sa ne arate ca nu contează munca, vointa, talentul, ci conteaza doar ratingul proteveului. Regulile trebuiesc schimbate, sa castige cine stie muzica, nu imitatori, fie ei si de MJ. Fetele au cantat superb, au aratat ca pot canta orice. Pacat, dezamagire totala“, „Schimbam numele emisiunii in «Masluiala Romaniei». Nu poti castiga falsand…. N-ai cum!“, „O dezamagire, e doar un imitator!“, au fost doar cateva dintre comentariile dure de pe internet la adresa castigatorului.

Intr-un interviu pe care Bogdan l-a acordat pentru adevarul.ro, el a marturisit ca a fost foarte afectat de comentariile rau-voitoare, ca el nu doreste si nu incearca sa imite pe nimeni, dar ca acesta este timbrul lui vocal, el neavand nicio vina ca seamana cu cel al lui Michael Jackson

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu incerc sa imit sau sa ma folosesc de vocea lui Michael Jackson. In aceasta emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arata oamenilor ca nu cant doar Michael Jackson, ci ca pot aborda si alte stiluri muzicale. Am vazut si anumite critici si este normal sa fie pareri impartite, dar nu e normal sa jignesti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a inscris la un concurs si nu am avut vreo intentie sa fac rau cuiva. Cand am citit anumite comentarii rautacioase, am avut un mic moment de dezamagire, dar incerc sa citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“.

 

loading...

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News