Bona ajunsese acasă cu copilul de 3 ani de care avea grijă, dar la un moment dat a auzit un zgomot ciudat care venea de la etajul casei. Atunci, femeia a luat copilul și… Ce a făcut bona cu copilul e uimitor

By
loading...

La începutul lunii trecute, Jenny Lee Baker, o dădacă din California de Sud, a trecut printr-o situație îngrozitoare și care putea să-i pună viața în pericol.

Prinsă cu treburi și ocupată cu copilul de 3 ani de care avea grijă, femeia s-a întors acasă, când a simțit că ceva nu este în regulă. Fiorii au trecut-o pe șira spinării, dar nu s-a dat înapoi.

Așa cum a intuit, un hoț se afla la etajul superior al casei. Camerele video instalate în încăpere l-au surprins în timp ce golea o pungă de plastic pe blatul din bucătărie, înainte să meargă să caute obiecte de valoarea în întreaga casă.

„Pentru că a vrut să intre în camerele copiilor mei, este cel mai înspăimântător lucru pentru mine”, a povestit tatăl copilului, Jonathan Lai.

Atunci când bona a venit acasă împreună cu cel mic, Jenna a luat băiatul de mână și a fugit direct pe ușă, adăpostându-se în siguranță, în casa unui vecin.

loading...

„Îi suntem recunoscători pentru ceea ce a făcut pentru fiul nostru, mai ales că a scăpat cu viață”.

Hoțul încă nu a fost prins, dar mulți cred că Jenna este un erou pentru ceea ce a făcut în acea zi. Cu toate astea, ea nu se consideră deloc un erou. Tot ce face pentru cel mic este absolut normal, iar ca să aibă grijă de el este o plăcere.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News