Brigitte Nastase va aparea in noul sezon al unei indragite emisiuni. Iata cu ce post TV a semnat vedeta un nou contract

By
loading...

Noul sezon al cunoscutei emisiuni „”Ferma Vedetelor v a fi anul acesta denumit doar „Ferma” si va fi difuzat pe Protv. Actuala emisiune pregateste noi experiente si provocari unice pentru vedetele care au acceptat sa-si testeze indemanarea in gospodarie, in vederea obtinerii titlului de cel mai bun gospodar ce vine la pachet cu  marele premiu. Noi vedete autohtone s-au pregatit temeinic pentru a face fata cerintelor emisiunii in ceea ce ar putea sa fie experienta vietii lor.  Printre concurentii ce au spus „Da” provocarii se numara si Brigitte.

Dupa ce a trecut prin scandaluri imense de cuplu si un divort atent supravgheat de presa de fostul tenismen Ilie Nastase, se pare ca Brigitte si-a refacut viata iar norocul i-a suras din nou. Pe langa faptul ca ea are in prezent o relatie foarte fericita cu actualul sau partener, Cornel oana, cu care s-a putea sa si ajunga in fata altarului curand. Ea va putea fi urmarita in curand si in sezonul cu numarul 4 al show-ului „Ferma”.

Fosta sotie a lui Nastase se afla printre cei 18 concurenti ce vin cu forte proaspete pentru a face fata provocarilor pregatite de noul sezon al iubitei emisiuni prezentate de Cristian Bozgan si Mihaela Radulescu.

Pentru Brigitte esperienta de la ferma inseamna un nou inceput si dorinta de a demonstra tuturor ca dupa tot ceea ce a trecut este o femeie puternica si muncitoare. ea sustine ca viata ei e o aventura continua si ca ea a atras problemele exact ca un magnet insa ambitia si determinarea au facut-o mereu sa treaca peste orice obstacol. Ferma reprezinta oportunitatea perfecta sa demonstreze cine este ea cu adevarat: o femeie puternica. „Este timpul pentru un nou inceput. Vreau sa le arat tuturor ca trecutul e trecut si ca sunt o femeie muncitoare si puternica”, a explicat Brigitte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News