Brigitte nu a stat pe ganduri si l-a inlocuit pe Ilie Nastase cu un tinerel! Uite poze cu noul cuplu

By
loading...

Brigitte si Ilie Nastase au o relatie demna de o telenovela! Acestia au trecut prin numeroase scandaluri pe parcursul casniciei lor, au vrut sa divorteze, apoi au retras actele. Cand toata lumea credea ca despartirea va fi definitiva, Brigitte a luat decia de a-si retrage actele pentru a-l pedepsi pe Ilie.

In momentul de fata, Ilie Nastase are o alta relatie cu Ioana, cu care sta mai mult plecat in vacante, semn ca se simt foarte bine impreuna. Iar Brigitte nu se mai lasa mai prejos, asa ca si-a luat noul iubit si au plecat impreuna in Dubai. Relatia cu nabadai pe care a avut-o cu Ilie Nastase a dus-o pe Brigitte pe paturile de spital, iar acum are nevoie de relaxare.

Noul iubit al actualei sotii a lui Ilie Nastase este un tanar aratos, plin de tatuaje si foarte priceput la afaceri. Acest lucru il lasa sa se inteleaga Brigitte din postarile sale de pe paginile de socializare. Barbatul este din Targoviste si il cheama Cornel Oana. In varsta de 34 de ani, acesta frecventeaza salile de fitness, aceasta fiind una dintre pasiunile sale. Pe retelele de socializare a fost prezentat de bruneta drept „noul meu asociat, impreuna deschidem un nou magazin in Dubai”.

 

Se pare ca bruneta este pusa pe fapte mari dupa separare de Ilie Nastase. Lasa de inteles ca iubitul sau are deja cateva magazine si vor sa isi extinda afacerea chiar si in Dubai. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna si nu se sfiesc sa incarce foarte multe poze pe retelele de socializare.

loading...

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News