Brigitte și Pastramă, împreună și la estetician. Uite ce intervenții estetice și-au făcut după „Ferma”

By
loading...

Dupa perioada grea pe care au petrecut-o in cadrul show-ului Ferma, unde cei doi indragostiti au avut de trecut probe ce le-au pus la incercare rezistenta fizica, Brigitte Nastase si Florin Pastrama au vrut sa se relaxeze acum cu ajutorul catorva interventii estetice. Asa ca au mers impreuna la o clinica de infrumusetare, acolo unde el si-a facut un implant capilar, iar ea unul de sprancene.

Nu este insa pentru prima oara cand bruneta calca pragul cabinetului medicului estetician, ea fiind recunoscuta pentru numeroasele interventii la care a apelat de-a lungul timpului pentru a se infrumuseta. Procedurile ei au costat in total in jur de 35.000 de euro iar printre ele putem numara un implant mamar, unul fesier, facut la aceeasi clinica unde si fosta lui Pastrama a apelat la aceeasi procedura, dar si numeroase interventii la nivelul fetei. Florin nu s-a lasat nici el mai prejos, cheltuind nu mai putin de 15.000 de euro pentru o fatetare de dantura, care insa l-a ajutat sa scape de strungareata.

Procedurile la care Brigitte si Florin au apelat acum nu au fost nici ele deloc ieftine. Cei doi au lasat pe masa esteticianului in jur de 6000 de euro pentru ambele interventii, pret care nu este insa unul scump pentru ei, mai ales atunci cand vine vorba de infrumusetare.

Bruneta a decis ca este momentul sa aiba niste sprancene mai bogate si a ales un implant la nivelul acestora, iar Pastrama a dorit sa isi acopere zona tamplelor cu par si a optat pentru un implant capilar. Desi ambele proceduri au avut loc in aceasta luna, rezultatele se vor putea vedea doar peste cateva saptamani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News