Cabral are o hernie la L4 cu deplasare si nu se poate ridica din pat

By
loading...

Dupa ce s-a chinuit cu o raceala puternica, Cabral, nici bine nu si-a revenit si intampina o problema de sanatate mult mai complicata. A simtit sa imparatseasca cu prietenii virtuali, momentele dificile prin care trece si a scris pe blogul lui personal prin ce a trecut in ultimele doua saptamani.

In cea mai mare parte a mesajului se leaga de cartierul Berceni, marturiseste ca aici a trecut prin toate etapele,  este locul unde in 77 s-a nascut, a copilarit aici, apoi s-a transformat din baiat in barbat. Tot in acest cartier, viata l-a invatat pe Cabral ca nu trebuie sa taca si este necesar sa aiba curajul de a isi exprima mereu punctul de vedere, indiferent care ar fi acesta, a legat prietenii care rezista si in ziua de astazi, a invatat sa isi aprecieze atat familia cat si gasca.

Maine de la ora 10 incepe Berceni Summit, un eveniment in care oamenii vin sa isi spuna povestea vietii, sa demonstreze ca cele mai multe lucruri in viata tin de noi insine, nu de prieteni, colegi, familie sau de gasca.

Eveniment la care Cabral a marturisit ca nu poate sa ajunga si o sa le fie alaturi cu mintea, inca de la Craciun trece prin momente dificile si este imobilizat la pat, sufera de o hernie la L4 cu deplasare, il doare foarte rau si nu se poate misca.

„Doare mamaica mea, doare de parca tot piciorul stang e o masea ce pulseaza”

A sperat pana in ultimul moment ca o sa fie bine si o sa poata ajunge la evenimentul pe care il astepta cu sufletul la gura, dar si-a dat seama ca situatia e mai grava decat voia sa creada si se mintea singur.

Ii indeamna pe oameni sa asculte cu atentie povestile anumitor persoane, cum ar fi Mara, pe care o considera cu adevarat o invingatoare, stie sa treaca peste orice problema, este un om cu multe povesti, Aninaru, cu o poveste cum rar o intalnesti, Fodor, face spectacol de fiecare data cand vorbeste. De asemenea are recomandari si pentru Hortensia si Melania, doua persoane cu povesti unice care merita ascultate. Intre timp Cabral, ramane acasa, sub ingrijire medicala si spera sa fie bine la cel de-al doilea Berceni Summit.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News