Calin Goia este un tata implinit, la 41 de ani are trei copii. „Nu am pierdut nicio serbare a copiilor mei”

By
loading...

Viata de artist este una destul de dificila, desi te plimbi prin multe locuri, oamenii te sustin la concerte, mergi la filmari, aparent lucruri usoare si frumoasa, dar cu toate acestea, viata de artist presupune si multe sacrificii, este destul de greu sa iti intemeiezi o familie atunci cand esti mereu pe drumuri, iar daca ai deja o familie trebuie sa reusesti sa te imparti intre ea si cariera, sa nu o neglizei.

Solistul trupei „Voltaj” se regaseste perfect in cele spuse mai sus, insa desi viata lui de artist a fost una foarte intensa, pentru el familia este cea mai importanta, mereu isi face timp pentru ea si nu rateaza niciodata momentele importante din viata copiilor sai.

Calin Goia: „Nu as pierde acum nimic din copilaria lor. Nu vreau sa ma trezesc ca am ratat momente si ii descopar direct adulti. Ma trezesc dimineata la 7, ii duc la scoala, iar pentru asta ma culc mai devreme. Nu am pierdut nicio serbare a copiilor mei”.

In acelasi timp in care si-a construit o cariera frumoasa, artistul a reusit sa isi construiasca si un camin reusit. Calin este impreuna cu Andreea de 12 ani. Calin,este un barbat implinit, are o sotie frumoasa care il sprijina intotdeauna si trei copii minunati, doi baieti si o fata. Petru are 11 ani si jumatate, Tudor are 10 ani si o fetita in varsta de doi ani.

Calin: „Meseria de parinte mi-a schimbat prioritatile. Mie nu imi e frica de multe lucruri, dar cele legate de copii sunt absolut inspaimantatoare. E extrem de placut si e cea mai mare satisfactie sa-i vezi crescand si cum evolueaza si cum incep sa spuna tot felul de replici. E o bucurie. Trebuie sa fii parinte ca sa simti lucrul asta”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News