Cand a fost bolnav, Florin Busuioc a facut bani si de acasa

By
loading...

Florin Busuioc, cel mai iubit si indragit prezentator meteo, a revenit joi seara, pe micile ecrane la PRO TV dupa ce i-a speriat pe toti cei dragi si pe cei din spatele televizorului. Acesta prezinta din nou Vremea, cu acelasi zambet pe buze pe care il avea si inainte de a se imbolnavi.

In perioada in care s-a retras din cauza starii de sanatate si a fost in concediu medical, Florin Busuioc a continuat sa castige bani chiar si asa, de acasa. Pana se se imbolnaveasca, Florin, a inregistrat clipuri publicitare pentru mai multe emisiuni si filme, iar vocea lui s-a auzit atat la Radio cat si la Televizor, toate aceste filmuri au fost difuzate mai tarziu, acesta a inregistrat in avans. Astfel, din cauza medicalului acesta nu a fost in pierdere din punct de vedere material.

Pana sa revina la PRO TV, Busu a facut o pauza de 2 luni, iar acum cand a revenit primele lui cuvinte au fost: „Am venit cu vesti proaste. Am venit cu frig”.

In momentul in care a revenit la tv, Busu a avut o primire la care nu se astepta, colega lui Oana Andoni, gazda stirilor difuzate pe PRO TV, i-a facut o frumoasa introducere, aceasta a anuntat ca are o surpriza si ca s-a intors din nou la datorie, colegul care le-a lipsit mult, de care le-a fost dor si cel pe care toata lumea il astepta din inima sa revina la televizor.

Florin Busioc a fost coplesit de caldura cu care a fost primit, in aceasta cumpana a vietii si-a dat seama cat de mult il iubeste toata lumea, de la familie, la prieteni, la colegii de breasla si la cei care il urmareau mereu in timp ce prezenta vremea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News