Când au venit pe lume, mama le-a și părăsit. Erau cei mai ciudați copii din lume, lipiți din naștere, iar medicii nu le dădeau nicio șansă, dar după 16 ani sunt de nerecunoscut! Imaginile cu fetițele fac înconjurul lumii, nu mai e nimeni ca ele!

By
loading...

Macy, Mackenzie și Madeline au o poveste cum rar îți e dat să vezi, căci în afară de ele mai există doar un singur caz.

Când au venit pe lume, mama lor nu a avut doar tripleți, ci doi dintre nou-născuți erau siamezi, lipiți unul de celălalt, lucru care se întâmplă o dată la 200.000 de nașteri.

Din nefericire, mama lor naturală a decis că nu poate avea grijă de ele, așă că Darla și Jeff, din Statele Unite ale Americii le-au adoptat, înțelegând că aceste fete au nevoie urgență de o familie care să le poarte de grijă și să le ofere iubire. Cei doi aveau deja trei copii ai lor, dar nu au fost deloc descurajați, ba chiar erau încântați că familia se va mări.

Gemenele Macey și Mackenzie aveau mari dureri, și la doar câteva săptămâni de la naștere, au fost operate pentru a le separa. „Ne-am îndrăgostit de ele. Băieții noștri erau atât de fericiți să aibă 3 surori.”, a mărturisit Darla. După intervenția chirurgicală, fetele s-au recuperat foarte bine, dar fiecare a rămas doar cu un picior, deoarece împărțeau un al treilea picior care nu putea fi folosit.

Iată cum a decurs evoluția lor, după adopție, într-o familie fericită, care le-a acceptat și a ales să le ofere tot sprijinul din lume:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News