Care este adevarata relatie din Connect-R si Misha la un an de la divort

By
loading...

Connect-R si Misha pareau, din exterior, un cuplu foarte solid si nimeni nu se astepta sa se desparta. Chiar si nasul lor a crezut initial ca este vorba despre o gluma si ca ei nu au divortat cu adevarat, iar anuntul a fost dat de o persoana care i-a spart contul finului sau.

Cei doi au confirmat despartirea si faptul ca divortasera in urma cu mai bine de un an, dar au ales acel moment pentru a anunta. Au continuat sa se comporte precum un cuplu chiar si dupa ce au semnat actele de divort, pe motiv ca nu reuseau sa se mai inteleaga. Fetita pe care o au impreuna are o problema de sanatate, care necesita foarte multa atentie, iar cei doi s-au concentrat mai mult asupra micutei, uitand de relatia lor.

Nenumarate discutii in contradictoriu au dus catre un divort. Din fericire pentru Maya, cei doi au ramas in relatii foarte bune. Misha a fost prezenta la un eveniment monden si a fost intrebata despre relatia ei in momentul de fata cu tatal fetitei sale si cum reusesc sa isi petreaca timpul in compania ei in egala masura:

„Si inainte, eu stateam cel mai mult cu ea, asa ca pentru mine nu a fost o schimbare atat de wow si nici pentru Maya. Oricum ei petrec foarte mult timp impreuna, in masura in care poate si tatal sau. Am asa mici intervale de ore in care pot sa stau si eu linistita. Se vad la cateva zile. In ultimul timp nu am mai apucat sa iesim impreuna. Suntem in relatii bune, suntem prieteni, mai ales pentru Maya. Nu este exclus sa iesim cu Maya la un film, au fost dati în care am iesit impreuna.

Fara experientele pe care le-am avut in 2018 nu cred ca as fi reusit sa fac atatea lucruri. Daca nu as fi avut parte de o experienta de genul acesta, nu as fi fost omul care sunt acum. Te schimba foarte mult, te face mai puternic. Maya nu a simtit trecerea asta, tatal ei oricum avea programul foarte incarcat si nu petreceau atata timp impreuna, nu a fost o schimbare destul de mare. Oricum se vad la cateva zile.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News