Care este adevaratul motiv al divortului dintre Alice Peneaca si Bobby Paunescu

By
loading...

Alice Peneaca a dezvaluit care sunt motivele  divortului ei de Bobby Paunescu. Cei doi nu mai formeaza un cuplu de mai bine de un an, insa divortul a fost inaintat abia la inceputul lunii decembrie anul acesta.

Dupa trei ani de casnicie, Alice si Bobby , fostul ei sot, au decis sa puna capat casatoriei, insa divortul propriu-zis s-a pronuntat abia pe data de 10 decembrie anul acesta. De la aceasta data Alice a devenit din nou o femeie libera, asa cum scrie si in acte, insa nu a scapat in totalitate de subiectul casniciei sale care tocmai a luat sfarsit. Cum admiratorii femeii au fost foarte curiosi ce motive au avut cei doi sa se desparta, Alice a dorit sa le satisfaca curiozitatea.

Alice Peneaca, a vorit intr-un interviu acordat pentru Pro TV, despre mariajul sau dezvaluind motivele ce au dus la despartire.

„Suntem separtit de mai bine de un an si jumatate, insa pe data de 10 decembrie a avut loc divortul. Am divortat la tribunal, a fost si el de acord cu divortul. Nu am niciun regret, este o experienta din care am invatat foarte multe lucruri si sper ca pe viitor sa iau decizii mai bune!

Nu exista prietenie, insa exista respect, din partea mea. Am ajuns impreuna la concluzia ca divortul este singura solutie, insa am ales sa depun actele, intrucat vreau sa merg mai departe cu viata mea. In urma divortului am ramas cu o experienta de viata. Eu sunt ok pentru ca muncesc si am grija de mine”, a explicat Alice Peneaca.

In ceea ce priveste motivele care au dus la divort, fotomodelul a declarat: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de alta parte am realizat ca dragostea de sine este mult mai importanta! Avand in vedere ca suntem separati de foarte mult timp, consider ca sunt foarte bine acum si ma simt bine! Sunt fericita si imi doresc sa intalnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a mai adaugat Alice Peneaca.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News