Care este cel mai dureros regret al lui Kamara: „Aş schimba ziua în care s-a născut Leon”

By
loading...

Kamara, solistul trupei Alb Negru a intrat in reality show-ul Ferma de la Pro Tv cu dorinta de a castiga marele premiu de 50.000 de euro si de a rezolva cu aceasta cel mai mare regret legat de fiul sau. Kamara isi doreste sa foloseasca acesti bani pentru a-i putea plati fiului sau, Leon Akim in varsta de 4 ani, tratamentul care sa il poata ajuta sa mearga din nou. Inainte de a intra in Ferma, vedeta a declarat ce ar dori el sa schimbe la viata lui.

Putina lume stie ca solistul este in acelasi timp si actor, jucand in cateva productii sau ca multa vreme a fost si jurnalist. El a marturisit ca este un luptator si ca este in acelasi timp si temperamental si calm. Este de asemenea o persoana foarte creativa si visatoare. Se considera ca fiind un om destept, inteligent, insa uneori putin prostut, atunci cand alege sa isi foloseasca inima.

Kamara a povestit ce ar face daca ar fi sa dea timpul inapoi si ce ar schimba in viata lui. „Daca as avea doar o carte de tras, de exemplu, as schimba ziua in care s-a nascut Leon si s-o fac pe fosta mea sotie sa nu mai plece la mare, ca Leon sa se fi nascut la Bucuresti daca era in ziua respectiva. Sau as putea sa ma intorc la ziua in care am plecat atunci in Moscova, stiind totul si s-o opresc, adica nu ar mai fi plecat la mare. Nu era la termen sa nasca, a facut-o mai devreme cu o luna desi nu avea nimic, nu i s-a rupt apa, nimic, nimic. Totul a fost facut acolo, din pacate, la  Constanta. Ea nu avea voie sa nasca natural si apoi nu l-au pus nici la incubator si a avut o complicatie cand l-a alaptat şi de aici problemele. Fiindca el s-a nascut sanatos, numai ca era micut. Aceea ar fi ziua cand as vrea sa ajung. Pe 24 mai, seara, pentru ca pe 25 a nascut, pe la 6 dimineata”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News