Care este motivul pentru care Andreea Marin isi tine fiica ascunsa de ochii publicului

By
loading...

Andreea Marin se pregateste sa serbeze ziua de nastere a fiicei ei din casnicia cu Stefan Banica, Violeta. In primii ani dup ace a devenit mama, Zana cum era supranumita, era foarte generoasa cu postarile de familie, cu timpul ea a inceput sa nu isi mai expuna fiica in public asa des.

De cele mai multe ori, vedeta a postat imagini cu fiica sa din profil sau din spate. La fel s-a intamplat sic and ea s-a Laudat cu Violeta si nepoata ei pe retelele sociale. Andreea le-a fotografiat pe amandoua la un raion de cosmetic, iar daca fiica surorii sale aparea cu fata, copila ei statea mai mult in profil, cee ace i-a nedumerit pe fanii sai virtuali.

”Ne-o arăți numai cu spatele pe Violeta?” a fost un comentariu de la postarea sa pe Instagram. Raspunsul Andreei nu a intarziat sa apara, ea explicand ca vrea sa ii dea fiicei sale alegerea momentului in care va dori sa se afiseze pe Facebook sau Instagram.” Daca te gandești mai profund, vei intelege de ce e mai bine sa o protejez, pana la varsta cand va decide ea insasi ce isi doreste pentru sine”, a raspuns fosta Zana a suprizelor.

Unii au apreciat decizia Andreei de a-si proteja fiica, insa altii au remarcat ca vedeta judeca cu dubla masura lasand la vedere chipul nepoatei ei. ”Asa e mai bine, copiii trebuie sa decida ei cand vor creste. Bravo, felicitari pentru tot!”, ”Ințeleg… dar atunci trebuia sa iti protejezi si nepotica”, i-au raspuns prietenii virtuali.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News