Care este secretul siluetei Ancai Serea. Arata impecabil si dupa 5 nasteri!

By
loading...

Anca Serea arata senzational si dupa 5 nasteri. Ea este o femeie implinita cu o cariera de succes si o familie fericita si numeroasa. Anca se poate lauda cu o silueta de viespe, la care unele femei doar viseaza. Cateva trucuri de frumusete o ajuta foarte mult pentru a se intretine.

Dupa fiecare masa, bruneta respecta un obicei cu strictete: „Dupa o masa copioasa, mananc cateva feliute de ananas crud. Ma ajuta sa evit problemele cu digestia. In plus, ananasul stimuleaza arderea grasimilor si ma ajuta să ma mentin in forma”, a declarat Anca Serea, pentru apropotv.ro. In plus, prezentatoarea marturiseste ca are un secret care o ajuta sa se mentina: este pasionata de pilates reformer.

„Sunt pasionata de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii. Apeciez sedintele de pilates si pentru flexibilitatea exercitiilor. Atunci cand realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar cand le realizez mai lent, ma relaxez in timp ce imi lucrez musculatura”, a mai spus Anca Serea.

Vedeta nu neglijeaza insa nici timpul petrecut cu copiii sai, considerand ca acesta este un lucru de o importanta foarte mare pentru cresterea lor, ea are grija sa stea cu ei in prima parte a zilei. Sport face de doua ori pe saptamana , iar pilates reformer a ales deoarece aceasta tehnica de antrenament este complexa imbinand doua lucruri necesare unei femei modern, unei mame, relaxarea si sportul. Astfel ea isi antreneaza muschii si in acelasi timp scapa de stresul acumulat.

„Sunt pasionata de pilates”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News