Care sunt cele mai curajoase degustări pe care le-a făcut Marina Almăşan

By

Marina Almasan are o doza foarte ridicata de curaj ce se manifesta in toate dmomeniile, inclusiv culinar. De-a lungul timpului, in calatoriile ei a mancat tot felul de ciudatenii, de la snitel de meduza, carne de pinguin, pana la insecte. Stie ca este posibil sa i se faca rau, asa ca niciodata din bagaj nu ii lipsesc pastilele de digestie.

“Da, sunt o curajoasa prin definitie. Probabil ca si zodia ma recomanda pentru asa ceva, Gemeni, dar si meseria pe care mi-am ales-o”, marturiseste prezentatoarea emisiunii Femei de 10, Barbati de 10 de la TVR 2.

Curiozitatea sa se manifesta si in materie de arta culinara, astfel ca prin calatoriile ei prin lume, a gustat tot felul de ciudatenii.

„De multe ori, in restaurante, aleg din meniu mancarurile cu denumiri ciudate, pe care le degust cu o teama amestecata cu acea curiozitate. Din trusa mea de calatorie nu lipsesc Trifermentul, Furazolidonul si Smecta, care imi vin in ajutor in cazul in care curiozitatea mea ma baga in bucluc. De regula, cele mai curajoase degustari le fac in ultimele zile ale calatoriilor mele, pe principiul: daca e sa patesc ceva, macar sa stiu ca mi-am facut treaba si pot sa bolesc linistita”, rade ea.

Isi aminteste ca la Oslo a mancat carne de foca, de urs polar si de pinguin. Dar nimic nu egaleaza senzatia stranie pe care a simtit-o la masa in China. Acolo a mancat tocanita de sepie, mancare de lotus, snitel din meduza, alge gatite in felurite moduri, frigarui de insecte, prajitura de cartof dulce.

 

 

Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News