Carmen de la Salciua este pregatita sa iubeasca din nou: „Iubirea este un sentiment atat de frumos”

By
loading...

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara si de petrecere, avand concerte in Romania, dar si inafara tarii. Aceasta a ajuns in atentia presei dupa divortul de fostul sau sot si partener de scena, Culita Sterp. Cei doi isi aduc acuze prin intermediul presei, iar fanii celor doi s-au impartit deja in doua tabere.

Vestea ca cei doi s-au despartit a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales dupa ce au avut parte de o nunta ca in povesti. Din exterior, cei doi pareau ca formeaza un cuplu extrem de solid. Carmen de la Salciua a fost sincera si nu a ascuns motivul despartirii, iar fostul sau sot, deranjat de parerea pe care si-a facut-o lumea despre el, a trecut si el la fel de fel de acuze.

Acest lucru a declansat o serie de reactii in mediul online asupra cantaretei. Carmen de la Salciua a declarat ca ea este foarte afectata de comentariile rautacioase ale personelor care nu o cunosc si a incercat sa se apere. Sustine ca se intretine singura si ca nu intelege de ce este pusa la zid pentru ca a ales sa iasa dintr-o relatie in care nu se mai simtea bine si a fost inselata.

Acum, se pare ca a iesit soarele pe strada ei. Este pregatita sa iubeasca din nou: „Iubirea e un sentiment atat de frumos! Doar pentru faptul ca odata ceva nu a mers, nu inseamna ca trebuie sa renuntam la a mai iubi! Orice femeie din lume iubeste sa fie apreciata la adevarata ei valoare, orice femeie isi doreste sa fie inteleasa, sa nu vorbeasca nimic si totusi omul de langa ea sa inteleaga totul!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News