Castigatoarea de la „Romanii au Talent”, Laura Bretan, isi incearca norocul si la Eurovision

By
loading...

Laura Bretan a intrat in sufletele romanilor de cand a deschis prima oara gura pe scena de la „Romanii au talent”, iar premiul cel mare pe care l-a castigat nu a mirat pe nimeni. Putina lume stie ca in spatele succesului Laurei nu sta doar mama ei ci si profesoara ei de canto Nicoleta Roman care ii ofera meditatii in privat in SUA.

Este extrem de talentata , are carisma, modestie dar si o poveste de viata lacrimogena. Adica are toate ingredientele necesare pentru  a castiga in emisiunile ed talente care atrag milioane de telespectatori. Pe data de 3 iunie 2016, Laura Bretan, care avea 14 ani la acea vreme a castigat finala „Romanii au Talent” difuzata pe PRO TV si o data cu ea premiul de 120.000 de euro. La preselectiile din SUA de la „America’s Got Talent” tanara talentata a fost trimisa direct in semifinala, dupa ce solista Mel B a apasat butonul auriu.

Mai nou, pustoaica stabilita in Chicago a anuntat ca isi incearca norocul si la finala nationala Eurovision. Ea s-a inscris in acest concurs cu o melodie compusa de Mihai Alexandru, un abonat al acestei emisiuni. Prima performanta a artistului a fost in anul 2003 cu fosta sa sotie, Nicola care a obtinut locul 10 la concursul cantecului european de la Riga, Letonia cu melodia „Don’t break my heart”. Anul acesta el a dobandit locul 7 cu doi tineri, Ilinca Bacila si Alex Florea care au avut un adevarat succes cu melodia „Yodel it”.

Semifinalele competitiei nationale Eurovision 2019 vor avea loc in doua mari orase din tara in luna ianuarie si februarie, urmand ca finala sa se desfasoare in martie. „Eurovision Song Contest 2019” are loc in Tel Aviv sub sloganul „Dare to dream”, semifinalele pe 14 si 16 mai si finala pe 18 mai.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News