Catalin Botezatu, petrecere spectaculoasa cu ocazia zilei lui de nastere. Iata ce tort opulent a avut designer-ul!

By
loading...

Catalin Botezatu a implinit 52 de ani si dupa cum ne-a obisnuit cu aparitiile lui extravagante si opulente,  nu putea sa lipseasca o petrecre grandioasa cu aceasta ocazie cu multi prieteni din lumea mondena. Evenimenul a fost gazduit bineinteles de catre clubul unde acesta este actionar, loc in care artistul s-a distrat de minune alaturi de invitatii sai. Cel mai spectaculos moment al serii a fost reprezentat de venirea tortului care a fost decorat pe masura.

Celebrul designer vestimentar a avut, conform Wowbiz, mai bine de 50 de invitati printre care si cateva vedete, prieteni buni cu Bote. Astfel, de la ziua lui organizata intr-un club renumit din Bucuresti, nu au lipsit Catalin Cazacu, Mihai Morar, Victor Slav, Raluca Badulescu si multe alte nume cunoscute.

Seara s-a anuntat de la inceput ca fiind una „incendiara”, iar Catalin a demonstrat ca s-a distrat de minune la propria zi de nastere dansand pe mesa si pe sena pana in zori. El a fost o gazda buna si si-a intampinat invitatii cu sampanie de mii de euro, cum ne-a obisnuit in fiecare an, de altfel. Anul acesta insa, in centrul atentiei, dupa sarbatorit bineinteles s-a aflat si un tort spectaculos.

Surprizele s-au tinut lant in seara in care Bote si-a serbat ziua de nastere. Un tort spectaculos si opulent, ornamentat cu o coroana de rege, i-a fost adus sarbatoritului cum se cuvine, cu artificii in aplauzele si uralele tuturor invitatilor. De acest aspect s-au ocupat prietenii sai pregatindu-i o surpriza creeatorului de moda. Cum locatia a fost una exclusivista si a gazduit o atmosfera pe masura, Bote s-a afisat imbracat la patru ace, intr-un costum negru.

Un tort spectaculos si opulent, ornamentat cu o coroana de rege, i-a fost adus sarbatoritului.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News