Caz tulburător! O tânără caută pe Facebook mamă pentru fetiţa ei de doar 4 zile: „Vreau să o adopte cineva!” Motivul pentru care face asta te lasă fără cuvinte!

By
loading...

Caută mamă pentru bebelușul ei. Fetița, care s-a nãscut acum patru zile, pare condamnată deja la o viață cumplită.

Mama ei, o tânără de 23 de ani spune că nu are cum să o crească pe cea mică și că ar vrea să-i găsească o familia care s-o iubească și s-o îngrijească. Din păcate, ea nu poate să facă acest lucru, așa că a anunțat, pe un site de socializare, că vrea să-și dea fiica spre adopție.

„Bună ziua, mămici! Eu am născut o fetiţă sănătoasă. Este în spital la Brăila. Vreau să o adopte cineva care are ce să îi ofere mai multe. Eu nu am posibilităţi. Nu mă criticaţi, dar nu am ce face! Daţi mai departe să vadă! Poate o ia cineva.”

E mesajul disperat al unei mame, care a născut vineri. Tânăra de 23 de ani l-a postat pe contui ei de pe un site de socializare, alături de două fotografii cu pruncul nou-născut. O fetiță pe care, din păcate, mama Elena nu poate să o crească.

Are inima ruptă în bucăți. O doare sufletul, o doare tot corpul când spune aceste cuvinte, dar altă soluție se pare că nu are pentru cea mică. Elena a adus-o pe lume pe fetiță și vrea să o știe în siguranță, la căldurică, cu burtica plină, nu condamnată la o copilărie fără NIMIC! „Aş vrea să o iau, dar nu am cu ce să o cresc”.

Sursa: a1.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News