Ce a făcut Britney Spears pentru a obține din nou silueta pe care o avea la începutul anilor ’90

By
loading...

Vedeta pop americană Britney Spears a trecut în ultimii ani printr-o perioadă dificilă  – viața sa personală a avut de suferit, a fost spitalizată pe fondul comportamentului său bizar și a luat în greutate. Pentru a-și salva cariera, cântăreața a ales, printre altele, să urmeze un regim strict care să o aducă în cel mai scurt timp la o formă fizică de invidiat și la o siluetă similară cu cea pe care o avea la începutul anilor ’90 atunci când și-a făcut pentru prima oară apariția pe marile scene.

Urmând acest regim, Britney Spears a scăzut rapid de la 64,5 kilograme la 56,6 kilograme.

Cântăreața a renunțat la mâncarea de tip fast food pe care o consuma, dar și la băuturi energizante, și a mâncat în fiecare zi un număr total de 1.200 de calorii. Dieta se baza pe alimente precum carnea de pui, somonul, orezul și avocado, iar la micul dejun Britney Spears mânca albușuri de ou.

Pentru a-și satisface pofta de dulciuri ea apela la iaurturi fără grăsimi și la înghețata fără zahăr, potrivit Nowloss.com.

Pe lângă toate acestea, Britney Spears a mers la sală o oră pe zi, cinci zile pe săptămână și a făcut exerciții fizice alături de un antrenor personal.

Foto: Facebook/Britney Spears

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News