Ce film trebuie sa vezi neaparat de Craciun. A fost votat cel mai iubit film si nu este “Singur acasa”!

By
loading...

Cel mai iubit film de Craciun nu mai este “Singur acasa”. In inima telespectatorilor americani ocupa primul loc o animatie din 1964 cu renul cu nasul rosu, Rudolph.

Conform unui sondaj de opinie realizat de Hollywood Reporter si Morning Consult in Statele Unite ale Americii “Home Alone”/ “Singur Acasa” nu mai este cel mai iubit film de Craciun.

Sondajul, realizat pe un grup de studiu de 2.200 de adulti conduce catre concluzia ca animatia “Rudolph red-Nosed Reindeer” este cel mai indragit fil de sezon, 83% dintre respondenti punandu-l pe prima pozitie in topul  personal.

Locul al doilea a fost ocupat de “A Charlie Brown Christmas” cu 81 de procente, iar pe locul al treilea s-a clasat “How the Grinch Stole Christmas” cu 80 de procente. Preferatul romanilor “Home Alone” s-a regasit abia pe locul patru cu 78 de procente. De ani buni seria “Singur acasa”, seria cu Macaulay Culkin, insoteste sarbatorile de iarna ale romanilor, fiind difuzat pe Pro TV.

In SUA, “Rudolph the Red-Nose Reindeer” se difuzeaza la televizor de 54 de ani si a avut recent o audienta de 8.14 milioane de telespectatori pe CBS. In anul 2017 el a atras 8.07 milioane de oameni in fata micilor ecrane.

In filmul de animatie din 1964, omul de zapada Sam spune povestea renului Rudolph ce a fost alungat de celilalti deoarece avea nasul rosu. El isi ia prietenii- pe Herne, un spiridus care vrea sa devina dentist, si pe Yukon Cornelius, prospectorul- si porneste intr-o calatorie. Cei trei gasesc o insula unde se adunasera toate jucariile nedorite. Rudolph jura ca se va intoarce la Mos Craciun si ii va cere ajutorul pentru nefericitele jucarii. El reuseste sa ajunga la Polul Nord in ajunul Craciunului, insa mosul nu poate pleca la durm din cauza zapezii  care i-a blocat sania. Dar lui Rudolph ii vine o idee geniala de care toti copiii vorbesc pana in ziua de astazi.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News