Ce frumoasa s-a facut fiica lui Gica Hagi! Iata cum arata si cu ce se ocupa tanara

By
loading...

Fiica celui mai mare fotbalist din tara noastra are acum 22 de ani si a decis in urma cu mai multi ani sa paraseasca Romania. Este vorba despre Kira Hagi. Ea s-a mutat in SUA si vrea sa devina actrita. Desi este foarte mandra de numele pe care il poarta, ea prefer sa se prezinte doar cu prenumele, pentru ca lumea sa nu ii puna vreo eticheta inainte de a o cunoaste.

Ianis Hagi si tatal sau Gheorghe Hagi sun foarte conoscuti in intreaga tara, insa femeile din familial or nu apar atat de des in lumina reflectoarelor precum o fac ei, fiind eclipsate de catre succesul lor. Desi nu a mai fost in atentia publicului de mult timp, fiica lui Hagi, Kira Hagi, are o cariera demna de invidiat.

Anul trecut, Kira a fost angajata la o companie din domeniul entertainment-ului, Ownzones Media, cu sediul aflat in Beverly Hills, companie ce a dezvoltat o aplicatie prin care furnizeaza continut digital pentru industriile de film si televiziune. Ea a studiat actoria la Academia de Teatru si Film “New York” din Los Angeles, lucru care a ajutat-o in obtinerea noului job.

Fiica lui Hagi vine des in Romania, insa nu apare in public, ea nefiind foarte active nici pe retelele de socializare. Recent, s-a aflat ca ea va primi un rol in filmul “Intre chin si amin”, film inspirit din cele mai negre momente istorice ale Romaniei: experimentul Pitesti.

„Am avut ocazia sa fac parte dintr-un proiect datorita caruia simt ca am crescut brusc cu 20 de ani. Este vorba despre un film care are ca tema experimentul de la Pitesti, unde s-au intamplat lucruri atat de cumplite. Abia acum am inteles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbala, dar as vrea sa le multumesc aici regizorului, Toma Enache, si sotiei sale, producator si scenarist, Catalina Enache, actorilor si echipei care m-au facut sa ma simt pe platouri ca intr-o familie“, a scris Kira pe internet, facand referire la filmul care va aparea în 2019.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News