Ce rușine! Un stadion întreg s-a uitat la gafa colosală! Majoreta a vrut să fie spectacol, și s-a văzut… Tot! La ce se holbau suporterii? Nu a fost singura. Imaginile cum rar vezi:

By
loading...

Rolul majoretelor este acela de a atrage atenția, ei bine, aceste majorete credeau că sunt sexy, dar nu au reușit decât să se facă de râs în mare fel! Majoretele sunt de obicei frumoase, mereu aranjate, alese dintre cele mai populare fete din liceu, sunt sufletul meciurilor de tot felul, iar momentele lor sunt aşteptate cu sufletul la gură de toţi spectatorii, mai ales de partea masculină.

Deși ceea ce fac ele pare un simplu dans, spectacolele lor îmbină arta cu sportul, majoretele fiind recunoscute pentru elasticitatea pe care o arată, dar și pentru vestimentația lor foarte sexy. În acest articol am adunat câteva majorete care, crezând că sunt sexy, s-au făcut de râs.

Când combini mişcări sexy, fuste foarte scurte şi gimnastică, apar şi gafe. Fotografii le urmăresc însă toate mişcările şi surprind chiar şi cele mai stânjenitoare momente ale lor, dar pentru a vă da seama despre ce vorbim, trebuie să vedeți. Iată imaginile:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News