Ce se întâmplă dacă te dai cu strugurel pe păr. Sigur vei încerca și tu dacă vezi rezultatul. O să rămâi mască după ce o să afli la câte lucruri îl poți folosi

By
loading...

Oricat de greu ar parea de crezut, strugurelul are efect nu doar pentru buze, ci si pentru par! Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca il aplici pe suvite? Efectele se vad imediat si cu siguranta vei considera trucul extrem de util!

Strugurelul este nelipsit din gentile celor cu buze sensibile. Totusi, micutul obiect se poate dovedi folositor nu doar pentru gura, ci si pentru par! Aplicat pe suvitele de par, acesta previne electrizarea parului si face ca firele rebele sa stea asezate frumos pe cap. In plus, strugurelul mai poate fi folosit pentru a lustrui incaltamintea sau pentru a scoate inelele de pe deget (trebuie doar sa ungi zona din jurul bijuteriei si aceasta va iesi mult mai usor).

Strugurelul mai este util si in lupta impotriva basicilor cauzate de o pereche de pantofi noi: doar unge zona unde te roade si vei simti imediat o imbunatatire! In plus, dat pe sireturi, acesta le va impiedica sa se desfaca. Si daca esti racit, da-te cu strugurel in jurul narilor pentru ca zona sa nu se irite de la prea multe servetele folosite!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News