Cei 12 frați care au impresionat internetul prin dansul lor! O familie atât de unită cum rar îți e dat să vezi!

By
loading...

Urmareste un video care te va face sa iei lectii de dans!

Familia Wilis este, fara indoiala, una foarte talentata. Cei 12 frati cu varste intre 7 si 26 de ani, impartasesc pasiunea pentru muzica si dansul irlandez, iar showurile lor sunt o adevarata explozie de energie. Acestia reusesc de fiecare data sa-si lase audienta muta de uimire. Vezi acest video incredibil care reuneste intreaga familie intr-o coregrafie unica! In acest show, cei 12 fratii imbina in mod inedit elemente din dansurile irlandeze cu momente in care isi dovedesc maiestria in folosirea instrumentelor de precutie. Pe langa cantareti si dansatori foarte talentati, fratii Willis sunt si foarte buni instrumentisti. Fiecare dintre ei stie sa cante la numeroase tipuri de instrumente. Ce spuneti de acesti frati? Dansurile lor de-a dreptul spectaculoase le-a adus faima internationala si numeroase recunosteri pentru coregrafiile unice pe care acestia le creeaza pentru fiecare spectacol.

De la o pasiune de familie, au devenit trupa de dansuri irlandeze ale carei spectacole reuneste sute de oameni. Acestia spun ca nu exista sentiment mai frumos decat acela de a dansa pentru public care apreciaza munca lor. Aplauzele acestora sunt ce mai mare recompensa pe care o pot primii, spun ei.

Pentru realizarea unui nou spectacol, cei 12 fratii petrecut zeci de ore in sala de dans.

Senzational dans efectuat de 12 frati la un concurs de dans renumit din Statele Unite ale Americii. Cei 12 frati sunt ghidati de o placere comuna, aceea de a dansa. Astfel ei au inceput sa danseze la inceput din simpla placere dar pentru ca placerea a ajuns la alt nivel au inceput sa faca din aceasta placere un business de familie. Ei au participat de curand la un concurs unde au lasat audienta fara cuvinte.

Priveste si tu videoul de mai sus, video care a fost distribuit pe retelele sociale de milioane de oameni. Acestia sunt extrem de talentati si uite cum o pasiune a ajuns sa fie business de familie, cei 12 frati fiiind astazi extrem de solicitati pentru a oferi spectacole de dans in intreaga lume. Ei se gandesc sa deschida si o scoala de dans in viitor ca sa impartaseasca talentul lor si altor oameni care doresc sa danseze ca ei. Ce frumos!

loading...

12 frați au făcut un dans de milioane. Publicul a rămas fără cuvinte! from BillionaireBoysClub on Vimeo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News