Cei doi copii ai lui Giga Hagi mostenesc talentul tatalui sau! Aschia nu sare departe de trunchi

By
loading...

Despre Gheorghe Hagi nu ar mai fi multe de zis, este cunoscut in toata lumea, fiind, probabil, cel mai bun jucator de fotbal roman din istorie. La 53 de ani are prorpia academie si este un antrenor de succes, care a reusit mereu tot ceea ce si-a propus.

Calitatile „Regelui” sunt mostenite si de cei doi copii ai sai: Ianis a debutat deja in Liga I, iar Kira promite sa ajunga o importanta actrita. Cei doi muncesc extraordinar de mult pentru a-si implini visul, dar si pentru a-l face pe tatal lor mandru. Atat Kira, cat si Ianis nu vor sa ramana lumea cum impresia ca au succes prin prisma numelui pe care il poarta, ci sa doveasca intr-adevar ca sunt talentati si tot ceea ce au realizat a fost pe merit.

Gica Hagi si-a vazut visul implinit in acest an – Ianis a jucat pentru nationala Romaniei. Selectionerul Cosmin Contra a fost cel care i-a oferit sansa tanarului de a-si arata talentul, iar debutul sau sa fie unul memorabil.

Ianis isi doreste foarte mult sa joace la un club important din Europa, iar tatal lui depune toate eforturile necesare pentru ca fiul sau sa isi indeplineasca visul. El a mai fost transferat 2 ani la Fiorentina, insa nu s-a facut remarcat. Asa ca s-a intors in Romania si a continuat sa se antreneze.

La polul opus, Kira este pasionata de actorie, iar in acest sens a urmat cursurile unei importante scoli din Statele Unite ale Americii – New York Film Academy! Meritele ei au fost apreciate la Los Angeles, cand a fost premiata pentru filmul de scurtmetraj pe care l-a realizat, intitulat „Fragile”.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News