Cel mai important eveniment al anului! Afla cine va fi domnisoara de onoare la nunta printului Harry cu Meghan Markle!

By
loading...

Cu doar cateva saptamani inainte de marele eveniment s-a aflat cine va fi domnisoara de onoare!

In luna mai, atunci cand va avea loc nunta, Kate Middleton, cea care trebuia sa fie domnisoara de onoare,  va fi proaspat mamica! In aceste conditii, Meghan Markle a apelat la cea mai buna prietena a sa,  Jessica Mulroney, o canadianca de 38 ani, pe care o cunoaste din perioada in care filma pentru celebrul serial “Suits”!  Acestea s-au cunoscut in Toronto si au descoperit rapid ca au foarte multe lucruri in comun, devenind bune prietene!

Jessica va fi domnisoara de onoare la nunta anului, ce va avea loc pe 19 mai, un rol pe care multe fete si-ar dori sa il aiba!

Jessica Mulroney este şi mai implicată în nunta regală a anului, dat fiind job-ul ei de zi cu zi. Domnişoara de onoare este stilistă şi consilieră pentru un mare lanţ de magazine care comercializează rochii de mireasă – Kleinfeld Bridal. În paralel, Jessica Mulroney consiliază starurile care se pregătesc să păşească în faţa altarului cu privire la ţinutele pe care să le aleagă şi a făcut acest lucru, bineînţeles, şi pentru prietena ei Meghan Markle, punându-i la dispoziţie expertiza ei vastă în acest domeniu!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News