Cele mai frumoase mesaje de 8 martie primite de femei!

By
loading...

De 8 martie, femeile au primit cele mai frumoase si calduroase mesaje! Indiferent ca vorbim despre colege de scoala sau de munca, mame, iubite sau sotii, barbatii au fost foarte inspirati si le-au oferit un moment de bucurie acestora!
Cei ce au adaugat acestui mesaj si o floare, au facut ca aceasta zi sa fie una cu adevarat speciala pentru femei!
Mai jos puteti vedea o colectie cu cele mai frumoase si emotionante mesaje:

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”

„Iubita mea, tu ești cea mai însorită primăvară din lume. Te iubesc! La mulți ani!”

„De când ne-am cunoscut în sufletul meu e mereu primăvară. Îți mulțumesc pentru că-mi înseninezi mereu zilele cu zâmbetul tău și pentru că mă faci cel mai fericit bărbat din lume. Te iubesc! La mulți ani!”

„”Mama draga,
Ce-as putea
Sa-ti doresc
De ziua ta?
Bucurie, sanatate,
Mult noroc si spor in toate.
Pace si zile senine
Sa ma poti creste pe mine.”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…

 

Daca nu i-ai trasmis inca un mesaj de 8 martie persoanei iubite, te poti inspira din cele de mai sus!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News