Celebra bona, Nuti, din nou alaturi de Anamaria Prodan. Iata in ce locatie de lux s-a afisat impresara cu ea

By
loading...

Ana Maria Prodat si-a surprins fanii postand pe retelele sociale o fotografie din masina in care apare si celebra Nuti, femeia care a fost pentru mult timp bona fiului cel mic al impresarei si al antrenorului Laurentiu Reghecampf, Laurentiu Junior.

Elena Fulgeanu, avand ca alias Nuti, a lucrat pentru Anamaria Prodan foarte multi ani, fiind alaturi de aceasta si de copilul sau pe cvare l-a indragit foarte tare. Desi a demisionat in anul 2010, Anamaria Prodat a convins-o pe aceasta sa nu lipseasca mult si sa se intoarca repede acasa.

Nuti a devenit si ea o mica vedeta alaturi de vedetele alaturi de care traia si al caror copil il avea in grija, dupa ce a aparut in reality-show-ul „Prodanca si Reghe”, ce a fost difuzat in urma cu mai multi ani de Euforia TV pe atunci, actualul Happy Channel.

In ciuda faptului ca nu mai apare pe micile ecrane, Nuti se afla inca in preajma Aneimariei Prodan. O dovada clara in acest sens este si o fotografie pe care impresara a postat-o recent pe contul sau de socializare.

Nuti se afla, impreuna cu alte doua persoane, pe bancheta din spate a masinii sefei sale. Fanilor nu le-a venit sa creada ca o vad din nou pe Nuti alaturi de Anamaria Prodan dupa toti acesti ani. Fotografia a fost facuta in Dubai, acolo unde impresara impreuna cu familia sa se afla in vacanta.

In dreptul imaginii in care ea apare alaturi de Nuti, Anamaria prodan a comentat:„Trupa de soc!!!”.

loading...

Internautii nu au intarziat sa apara cu comentarii pline de bucurie, „Super ca a aparut Nuti”, „Chiar si Nuti, ne era dor de ea!!!”. „Nutiii… mi-e dor sa va vad in reality-sho”, „Ce frumos ca Nuti a stat cu voi atatia ani si ce frumos ca familia voastra este unita!”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News