Celebra interpreta de muzica populara, Ionela Prodan, a pierdut lupta cu boala necrutatoare de care suferea de mult timp. Mesajul sfasietor al fiicei sale

By
loading...

Dupa ce o lunga perioada de timp s-a luptat cu o boala foarte grava, Ionela Prodan s-a stins din viata. Celebra interpreta de muzica populara, in varsta de 70 de ani, si-a petrecut ultima perioada a vietii sale mai mult prin spitale.

Se pare ca mama impresarei Ana Maria Prodan suferea de o boala incurabila a pancreasului. Desi medicii au depus eforturi pana in ultima clipa, viata acesteia nu a putut fi salvata.

Mesajul sfasietor scris de impresara Ana Maria Prodan pe o retea de socializare: „Tu nu au murit! Si nu o vei face vreodata. Tu ai fost si vei ramane forta vieții mele. Tu esti icoana vietii mele. Stiu ca acolo unde ai plecat, vei conduce corul ingerilor, iar vocea ta va rasuna mult mai tare si mai frumos in tot raiul si in inima mea. Drum bun, iubirea vietii mele.

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News