Chelnerița a servit un bărbat nesimțit timp de 7 ani zilnic, nu se supăra niciodată, încerca să-i facă ziua mai bună. După ce a murit, fata a descoperit ceva incredibil! Uite ce i-a făcut omul, a trimis chiar și un avocat

By
loading...

Uneori a fi bun cu oamenii este propria răsplată, dar această femeie a fost răsplătită de la cine se aștepta mai puțin!

Melina Salazar este chelneriță și nu s-a plâns niciodată că trebuia zilnic să aibă de-a face cu clienți care îi vorbeau urât, sau care îi făceau probleme, avea mereu grijă ca mai ales pe aceștia să îi servească cu un zâmbet.

Așa se face că, atunci când un client de 89 de ani a început să își facă o rutină din a veni să mănânce zilnic la restaurantul unde lucra, Melina a fost singura care accepta mereu să îl servească.

Walter ,,Buck” Swords era un om care îi trata mereu pe tiți cei din jur cu multă lipsă de respect. Dar, zi după zi, cu răbdare nesfârșită, Melina i-a luat comanda și i-a adus mereu mâncarea exact așa cum îi plăcea. Ea nu se supăra că îi vorbea urât sau că avea un temperament urât, i-a răspuns mereu la fiecare vorbă de batjocură cu un zâmbet.

Acest lucru s-a întâmplat timp de 7 ani! Dar iată că într-o zi Walter nu a mai apărut. Melina se întreba de ce până când i-a văzut în ziarul local necrologul.

Peste ceva vreme ea a fost contactată de un avocat care i-a spus că, deoarece a fost atât de bună cu el, Walter i-a lăsat o moștenire. Datorită răbdării și toleranței Melinei față de el, Walter i-a lăsat cel mai mare bacșiș din viața ei: 50.000 de dolari și o mașină!

Melina povestește totul despre povestea ei în clipul de mai jos:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News