Cine este femeia care i-a stricat casnicia lui Brigitte Sfat si cum s-au intalnit cele doua

By
loading...

Brigitte Sfat s-a intalnit intamplator la un eveniment monden cu femeia pe care o acuza, in urma cu cateva luni, ca vrea sa i-l fure pe Ilie Nastase. In momentul de fata cele doua nu mai au insa nimic de impartit, intrucat fostul jucator de tenis are o noua iubita si anume Ioana Simion.

Opt ani au fost Brigitte si Ilie Nastase casatoriti, divortul lor pronuntandu-se pe 26 septembrie 2018. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe scandaluri, insa cel care a pus capat relatiei a fost cel din primavara, cand Nasty a fost surprins cu Denisa Dumitras la un local. In plus, el i-a si daruit brunetei o pereche de pantaloni luati tocmai din magazinul de haine al lui Brigitte. „Oare, al cui e fundul? Blugii sunt de la mine. Cum or fi ajuns la ea? De ce i-a dat mesaj cu ei lui Ilie?” scria Brigitte Nastase pe retelele sociale, in luna aprilie.

Brigitte nu a mai suportat tradarea, Nastase neaflandu-se la prima astfel de abatere. Nici macar cadourile scumpe pe care acesta i le-a oferit nu au mai intors-o din drumul spre despartire.

Cele doua femei au avut ghinionul sa se intalneasca la un eveniment monden. Cei prezenti au fost cu ochii pe ele, temandu-se ca nu cumva sa isi arunce una alteia vorbe grele. Acestea in schim au inghitit in sec si au gasit puterea sa schimbe cateva vorbe. Dupa divortul de cunoscutul tenisman, brigitte si-a regasit fericirea alaturi de Corneliu Oana. „Aproape in fiecare seara luam retete de pe Internet si gatim impreuna, ne jucam si este frumos! Imi doresc sa fiu linistita si sa am grija de familia mea, de cariera,”, a declarat ea.

Denisa Dumitras

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News