Cine este mama Cleopatrei Stratan? Avem imaginile! Nimeni nu a știut cum arată:

By
loading...

Cleopatra Stratan nu mai are nevoie de nicio prezentare. La aproape 17 ani, fetița-minune a muzicii promite o carieră mare în muzică, iar cei ce o susțin îndeaproape sunt părinți ei. Dacă tatăl, Pavel Stratan, este foarte vizibil, mama adolescentei, Rodica, nu apare niciodată la evenimente alături de fiica sa. Iată cum arată aceasta și care este motivul pentru care preferă să rămână în umbră.

Cleopatra Stratan este celebră de când se știe, mai precis de la vârsta de trei ani, când a lansat celebrul hit ‘Ghiță, te-aștept diseară la portiță’. Tatăl ei, care a susținut-o de la bun început, Pavel Stratan, este de asemenea un muzician foarte cunoscut. Cei doi iau parte împreună la mai toate evenimentele publice, mai ales că fiica sa nu este încă majoră.

În schimb, nimeni nu știe cum arată și cine este mama Cleopatrei. Rodica Stratan își susține fiica din umbră, preferând să nu apară la evenimente sau să fie fotografiată. Paparazzi Spynews au surprins-o, însă, pe mama artistei anul trecut, în timp ce lua prânzul alături de soțul său. În egală măsură, Cleopatra a ‘dat din casă’, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, când a postat pe Instagram o fotografie din copilărie.

Pavel Stratan a dezvăluit acum ceva vreme pentru Pro Tv de ce nu apare Rodica niciodată alături de familia sa celebră. ‘Foarte multă lume întreabă «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține’, a declarat Pavel.

Dacă mama Cleopatrei își susține fiica din umbră, cel ce o însoțește pretutindeni este tatăl ei.

„Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e rău copilul, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a declarat pentru Click! muzicianul din Chișinău.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News