Cine este si cum arata fostul sot al Ralucai Badulescu, cei doi au o relatie foarte buna si in prezent!

By
loading...

Acum mai multi ani de zile, raluca Badulescu a trait o poveste de dragoste alaturi de Vali Punga. Cei doi s-au despartit intr-un final si au luat-o pe drumuri diferite, insa din iubirea lor a rezultat fiul acestora, Alex.

Vali Punga este un fost manechin. Dupa despartirea de femeia care i-a daruit un fiu, el a plecat in Spania unde si-a deschis o agentie de modele measculine. A renuntat la viata de noapte, la petreceri si cluburi si s-a refugiat in munca. In timpul liber prefera sa vorbesca cu fiul sau de care este  foarte mandru, si recunoaste ca faptul ca a devenit tata l-a transformat intr-un barbat mult mai responsabil decat era inainte.

Raluca Badulescu si Vali Punga au fost casatoriti un trecut, cei doi avand un fiu frumos impreuna. Desi au divortat acum multi ani, ei tin legatura, se comporta ca doi prieteni si merg chiar si impreuna cu familiile in vacante. Intre Vali si fiul sau esre o relatie foarte apropiata.

„Fiul meu nu vrea sa faca lucrul asta (n.r. modelling), mai nou s-a facut descoperitor de talente. El vrea sa fie totusi cel care mosteneste agentia de la mine, nu model. El viseaza la vremea in care o sa vina si o sa se implice in agentie.

E unicul meu fiu, aceasta agentie o sa fie la el. Asta isi doreste. Nu vrea sa fie in fata reflectoarelor. (…) Stam impreuna in aceeasi casa cand sunt in Romania. Ne petrecem foarte mult timp impreuna.

Nu a planuit nimeni sa avem (n. r. cu Raluca, fosta sotie) o traiectorie asa de frumoasa si atat de visata. Suntem o familie fericita, copilul are doi tati. Face diferenţa asa, care e tata 1 si care e tata 2. Plecam in vacante impreuna, cu parintii, cu socrii. El s-a nascut dintr-o casnicie cu multa iubire. Vorbesc zilnic cu Raluca.”, a declarat Vali la Antena Stars.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News