Cine este si cum arata surioara secreta a lui Dragos Dolanescu. Este foarte frumoasa!

By
loading...

Fratii Dragos (43 de ani) si Ionut (46 de ani) Dolanescu sunt celebri, in principal pentru certurile lor ce au durat 8 ani, pentru mostenirea de un milion de euro lasata de tatal lor, Ion Dolanescu, insa nimeni nu mai stie ca Dragos are doua surori si un frate din partea mamei sale, Margarita Valenciano.

Cei doi frati au avut un conflict indelungat. Acesta se baza pe succesiunea avetii tatalui lor, ce nu a putut fi demarata la notar, ci numai la judecatorie. Dragos a fost cel care a facut primul pas si l-a dat in judecata formal pe fratele sau, pentru ca ei doua milioane de euro sa fie impartiti frateste. Meziunul Ionut a ramas, precum era de asteptat, cu cea mai mare parte din avere insa nici Dragos nu a ramas cu buzunarele goale. El s-a ales cu vila din Sinaia, cateva obiecte de valoare ale tatalui, dar si jumatate de bani proveniti din drepturile de autor.

In urma cu  cateva zile sora lui Dragos, Stefani, a implinit 30 de ani. Ea si-a serbat-o alaturi de cei dragi la un restaurant din Costa Rica, petrecere de unde nu au lipsit Ion, fiul cel mare al lui Dragos si mama sarbatoritei, unde a suflat in lumanarile de pe tort. Ea a absolvit o scoala de stewardese si vrea sa se angajeze in domeniu.

Stefani este o tanara frumoasa si femecatoare, ce a mostenit frumusetea Margaritei Valenciano, ultima mare iubire a lui Ion Dolanescu. Dragos Dolanescu mai are doua surori si un frate din partea mamei sale: Stefani, carla, care a studiat medicina in Romania si acum este un medic apreciat in Spania si Junior.

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News