Cleopatra Stratan, din ce in ce mai frumoasa! Cum s-a afisat cantareata la un eveniment monden recent

By
loading...

Cleopatra Stratan canta de la varsta de trei ani, invata foarte bine si acum, la varsta de 16 ani, s-a transformat dintr fetita adorbila cunoscuta de toata lumea, intr-un veritabil fotomodel. Ea locuieste impreuna cu familia la Chisinau, insa vine des la Bucuresti pentru a-si promova muzica iar aparitiile ei sun spectaculoase, fiind foarte frumoasa.

Cand te gandesti la Cleopatra Stratan, in fata ochilor iti apare imaginea unei copile cu par balai, carliontat, bucalata si imbracata intr-o rochita rosie cu buline albe, carand dupa ea o valiza. In acelasi timp ea canta „Ghita”, melodia care a facut-o celebra la varsta de doar 3 ani. De atunci pana acum au trecut 13 ani, iar schimbarea cantaretei este una care te lasa cu gura cascata. Ea s-a transformat intr-o adolescenta delicata, frumoasa si cu un corp ca tras prin inel. La un eveniment monden recent din Capitala, Cleopatra a aparut cu putin machiaj si imbracata intr-o rochita foarte frumoasa ce ii punea in evidenta silueta si picioarele lungi. Ea invata la un liceu din Chisinau fiind clasa a Xa si face naveta pentru muzica.

Omul de afaceri Yousef Mustafa a invitat-o pe Cleopatra la un eveniment aniversar, unde ea a venit insotita de o prietena de a ei.

„Sunt mereu cu bagajele dupa mine. Le fac, le desfac, pentru ca fac naveta Chisinau –Bucuresti. Imi place mult sa invat, insa fac sacrificii si pentru pasiunea mea, muzica. Acum sunt in promovarea cu piesa «Cozonac», si de asta ma aflu acum la Bucuresti”, a declarat, pentru Click!, Cleopatra Stratan. Artista a lansat recent piesa „Cozonac”, alaturi de Edward Sanda. Desi versurile sunt despre dragoste, Cleo nu are inca un iubit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News