Colegii de liceu râdeau de ea pentru că era bolnavă, așa că fata a decis să nu mai meargă la bal! Toată noaptea a stat cu gândul și a plâns! Dar peste câteva zile în fața casei sale au venit zeci de motocicliști nervoși! Ce se întâmplase e unic. A căzut în genunchi și…

By
loading...

Nu cred că există elev de liceu care să nu își amintească de acești ani frumoși, dar mai ales de balul de absolvire, acest moment important din perioada școlii, care marchează atât terminarea studiilor, cât și începerea maturității și a unei noi vieți. Este un moment de bucurie, care are însă nevoie de multă pregătire.

Shannon Purcifer, din Marea Britanie, de-abia aștepta să meargă la balul de final de an, dar din păcate, fata în vârstă de 16 ani nu s-a mai putut prezenta fiindcă toți colegii săi de școală își băteau joc de ea.

Viața lui Shannon a devenit din ce în ce mai grea, suferind de mai multe afecțiuni, printre care și artrita reumatoidă și ulcer. Cu toate acestea, suferința nu a împiedicat-o să își cumpere o rochie minunată pentru ziua cea mare. Și când totul părea pus la punct, fata a ales în cele din urmă să stea acasă. Colegii ei de clasă își băteau atât de mult joc de bolile ei încât fata a considerat că nu are niciun sens să meargă, căci nu se va simți deloc în largul ei.

Atunci, mama fetei, Claire, deranjată de decizia fiicei sale, nu a lăsat lucrurile așa și s-a gândit să facă public întregul incident pe o rețea de socializare:

„Dacă Shannon s-ar fi dus la bal în această seară, ar fi purtat o rochie minunată. Însă mulțumită colegilor ei răi, nu a mai vrut să meargă pentru a se amesteca cu miseria care a făcut-o să se simtă atât de mizerabil. Pentru o fată care a avut atât de mult de luptat la o vârstă atât de fragedă… Ea e una dintre cele mai puternice tinere pe care le cunosc, iar mintea ei este încă și mai puternică. Te iubesc, draga mea!”

În scurt timp, postarea mamei sale a devenit virală, iar străini și cunoștințe au început să doneze pentru a-i putea oferi lui Shannon un bal perfect, așa cum merita. Balul privat al lui Shannon a fost un succes, a început cu 120 de motocicliști care au venit pentru a-și arăta sprijinul, dar și pentru a o escorta la petrecere.

La bal au participat 100 de oameni, fiind o seară de neuitat pentru toată lumea.

loading...

Nu trebuie să lăsăm lucrurile deloc așa! Răutatea copiilor față de copiii mai slabi, în școli, afectează pe toată lumea. Dacă cunoașteți un copil care trece prin așa ceva, anunțați imediat un profesor!

Iată un material video despre această poveste care ar trebui să ne facă să fim mult mai atenție la viața de la școală a copiilor noștri:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News