Concerte spectaculoase de Craciun sustinute de Horia Brenciu. Cu cine s-a imbratisat vedeta pe scena si care au fost invitatii sai speciali

By
loading...

Horia Brenciu s-a pregatit intens anul acesta pentru a le oferi fanilor sai trei concerte minunate. Cum ocazia aniversarii sale de 25 de ani de cariera s-a suprapus perfect cu magia sarbatorilor de iarna, era de asteptat ca Horia sa ne incante auzul cu spectacole de neuitat. Precum ne-a obisnuit, artistul a gasit reteta perfecta sa ii introduca pe spectatorii sai in atmosfera specifica sarbatorilor.

Aritstul s-a bucurat de un public de nici mai mult, nici mai putin 12.000 de spectatori care au umplut locurile Salii Palatului in intregime. Ei i-au fost alaturi artistului la marcarea elor trei momente importante pentru cariera lui: 10 ani de la primul sau album, 25 de ani de la debutul sau pe scena publica si 15 ani de cand canta alaturi de HB Orchestra.

Jeremy Ragsdale, concurentul cu care Horia Brenciu a castigat X Factor in anul 2017 i-a fost alaturi pe scena. Un alt invitat de seama a fost Mirela Vaida, colega sa de scena la „MAMMA MIA!”. „Faptul ca am fost unul dintre cei doi invitati ai lui Horia Brenciu intr-un concert aniversar, 25 ani de la debutul in showbiz, a fost mai mult decat onorant”, declara Mirela Vaida. „M-am bucurat enorm sa pot imparti cu el satisfactia de a avea in fata ochilor 12.000 de spectatori care au cantat si au aplaudat la unison in fiecare seara de concert!

Au fost o experienta si o emotie incredibile si cred ca avem nevoie de astfel de spectacole si de entertaineri precum Horia, care sa nu oboseasca niciodata, care sa cante si sa danseze timp de doua ore, non-stop, care sa fie si sensibili, si calzi, si dinamici, care sa tina publicul cu sufletul la gura si sa-l faca sa vibreze la fiecare piesa! Iti mulțumesc, Horia, ca am atatea de invatat de la tine! Mult succes in urmatorii 25 si inca 25!”, i-a urat artista.

Momentele umoristice nu au lipsit nici ele, doamna Eugenia invitata de Brenciu la un pahar de vin direct pe scena in prima seara de concert a devenit un personaj popular. Aceasta a dansat, a cantat in bratele artistului si nu a pierdut ocazia sa-i transmita artistului ca il iubeste inca din tinerete.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News