Confesiunea Danei Nălbaru: „Abia după ce l-am cunoscut pe Dragoş am înţeles „

By
loading...

Dana Nalbaru, alaturi de actorul Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai unite si frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Artista marturiseste ce a simtit atunci cand l-a cunoscut pentru prima oara pe cel ce avea mai tarziu sa ii devina sot.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur sunt impreuna de peste 10 ani, insa pasiunea dintre ei nu a disparut nici acum. Cei doi se inteleg perfect si formeaza o familie fericita alaturi de cei trei copii ai lor.

Dana Nalbaru marturisea, intr0un interviu, felul in care viata ei s-a schimbat dupa ce l-a cunoscut pe cel care ulterior i-a devenit partener de viata.

„Abia dupa ce l-am cunoscut pe Dragos, am inteles ca nu trebuie sa fiu ca baba cu drobul de sare. Inainte, imi era frica de orice. De la el am invatat sa ma confrunt cu o situatie in momentul in care se-ntampla, nu sa ma consum un an pentru ceva care sa nu se intample niciodata”, spunea Dana Nalbaru, potrivit perfecte.ro.

„Cand am cunoscut-o, nici n-am stat sa ma gandesc ce imi place la ea. Noi ne-am vazut si dupa cateva zile ne-am hotarat sa ne casatorim. Mi-a placut tot la ea. Mi-au placut ochii, mi-a placut aura pe care o avea in jurul ei, mi-a placut faptul ca puteam sa stam sa vorbim ore intregi”, declara si Dragos Bucur despre sotia sa.

Dana Nalbaru este o cantareata care s-a bucurat de mare succes alaturi de trupa Hi-Q, din care a facut parte. Dana Nalbaru formeaza una dintre cele mai frumoase familii alaturi de actorul Dragos Bucur. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia si Kadri, si unul infiat – Roxana.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News