Connect-R a făcut o declaraţie emoționantă despre Misha „Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost”

By
loading...

Connect-R a facut recent o delcaratie neasteptata despre cantareata Misha, cea care i-a fost candva sotie.

Invitat la emisiunea Vorbeste Lumea, difuzata pe postul de televiziune Pro Tv, Connect-R a vorbit despre concertul pe care urmeaza sa il sustina si in care va fi invitata si fosta sa sotie, Misha.

Connect-R se pregateste intens pentru primul sau concert la Sala Palatului, ce va avea loc pe data de 9 iunie, atunci cand artistul implineste varsta de 37 de ani.

„Connect-R artistul e doar o parte din Stefan omul si consider ca le datorez celor care l-au facut mare pe Connect-R sa vada mai de aproape si omul din spatele povestilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani sa susţin primul meu concert la Sala Palatului, pentru ca abia acum am reusit sa ma cunosc cu adevarat, dupa ce am fost si sus si jos si m-am observat in ambele ipostaze.

Nu am meritat pana acum un concert la Sala Palatului. Ca sa organizezi acolo un concert, trebuie sa ai ce spune, iar acum, cred ca am destule de spus.

Nu stiu un mod mai frumos de a-mi sarbatori ziua de nastere decat alaturi de cei care m-au facut cine sunt astazi. E pentru prima oara cand, de ziua mea, voi avea si familia si prietenii si fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toata viata. Daca lucrurile nu merg, inseamna ca am fost prost”, a declarat Connect-R.

In toamna anului 2014 Connect R s-a casatorit cu Misha si au impreuna o fetita pe nume Maya. Anul trecut, pe data de 14 august, Connect R a anuntat ca s-a separat de Misha de peste un an.

loading...

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News