Cosmin Cernat a marturisit din ce a facut primii bani: „Nu mi-e rusine sa recunosc”

By
loading...

Cosmin Cernat, indragitul prezentator, este nascut pe data de 12 septembrie 1975 in Bucuresti. Si-a inceput cariera ca si prezentator al stirilor sportive, in anul 1994. In prezent, puteti sa il vedeti prezentand emisiunea „Exatlon”. Dar nimeni nu stie din ce si-a castigat primii sai bani.

Dupa ce si-a incheiat prima colaborare cu TVR, a decis sa se angajeze un post de televiziune concurent. In anul 2007 a inceput colaborarea cu Kanal D si a fost redactor-sef al Stirilor sportive Kanal D. A fost prezentator si realizator al emisiunilor „Fluier de start” și „Fluier final”. Insa nu s-a axat doar pe stirile sportive sau emisiuni dedicate sportului, ci a incerca si alte formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi pretul” , „Stele de 5 stele” si „Satra”.

Pasiunea sa pentru sport l-a facut sa accepte si provocarea de a fi comentator sportiv in domenii precum handbal, atletism, baschet si sporturi de iarna. Cosmin Cernat a fost comentator la sapte editii consecutive ale Jocurilor Olimpice.

În prezent, Cernat este prezentatorul reality show-ului de succes difuzat de Kanal D, Exatlon. Acestea le-a marturisit concurentilor cum a facut rost de primii sai bani. Acesta a fost foarte mandru de reusita sa si a spus ca prima data a facut bani din vanzarea unor bascheti: „Primii bani pe care i-am facut, recunosc sincer in fata tuturor, au fost dupa ce am luat niste „bascheți” cum le spuneam noi pe vremea aceea si i-am vandut. Cateva perechi pe „bascheți” pe care i-am luat de la un prieten, i-am vandut si am facut primii bani”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News