Cosmin Cernat anunta schimbari radicale la Exatlon. Concurentii sunt surprinsi!

By
loading...

In ultima editie difuzata a Exatlon Cosmin Cernat le-a prezentat concurentilor cateva schimbari radicale. Acestia au fost uimiti sa afle ca din acel moment in ceea ce priveste probele vor exista mai multe schimbari. Prezentatorul i-a informat pe jucatori de faptul ca nu va mai exista jocul pentru vila in aceasta parte finala a concursului.

In vila vor lucui de acum toti concurentii ramasi in competitie, iar in ceea ce priveste jocurile si acestea au fost schimbate. Nu vor mai exista de acum inainte probe de eschipa, ci toate jocurile vor fi individuale.

„Vor fi jocuri individuale. De astazi fiecare joaca pentru el. In ziua de astazi este programat jocul special, tot individual. Am pentru voi cateva surprize: prima dintre ele este ca in aceasta parte finala nu mai exista jocul pentru vila”, a anuntat Cosmin Cernat la Exatlon.

Pe langa aceste schimbari Cosmin a mai anuntat ca cele trei stele nu mai exista, deoare ce vor fi doi castigatori, o fata si un baiat. De asemeneaa i-a informat ca vor exista jocuri cu sume de bani, castigatorii jocului din acea zi plecand mai bogati cu 10.000 de lei.

„Mai am o surpriza pentru voi. Am spus la inceput ca e jocul special, dar aaa cum vedeti nu mai există cele 3 stele. Din punctul meu de vedere e bine ca au disparut, pentru ca astazi vor exista doi castigatori: o fata si un baiat. Atat fata, cat si baiatul vor avea in buzunare o suma importanta de bani cu care sa faca orice vor ei. Un baiat si o fata vor pleca de astazi mai bogati. Suma pe care o vor castiga este 10.000 de lei!”, a adaugat prezentatorul. Din acest punct al competitiei, Cristi Pulhac si Madalina Predoi nu vor mai sta in baraca.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News