Credea că nu-l vede nimeni în timp ce face amor cu o tipă. Ea, 45 de ani, el cu mult mai tânăr. La un moment dat s-a oprit din „acțiune”. Nu, nu și-a dat seama că e filmat. Ce s-a întâmplat

By
loading...

Imaginile surprinse cu un cuplu care întreținea relații intime într-o stație de tren din Londra au devenit virale. Băiatul, student la psihologie, spune că au fost „90 de secunde de nebunie” și că a cunoscut-o pe partenera lui cu o oră înainte, într-un local.

Dominic Richardson, în vârstă de 23 de ani, a declarat că a băut timp de 12 ore, iar spre dimineață a cunoscut o femeie roșcată într-un pub.

Cei doi se îndreptau spre casa în care acesta locuia, dar flăcările pasiunii s-au aprins și nu au mai avut răbdare până acasă, așă că și-au văzut de treabă în stația de tren Hackney Downs din estul Londrei, în jurul orei 7 dimineața.

Totuși, tânărul student declară că regretă ce s-a întâmplat în stația de tren: „Au fost 90 de secunde de nebunie. Nu am avut nicio idee că eram filmați, credeam că ceilalți oameni erau prea departe pentru a vedea ce facem”.

Filmarea cu cei doi a apărut pe internet, iar glumele pe seama videoului nu au întârziat să apară. În apărarea sa, Dominic spune că nu a fost o partidă de amor scurtă, ci s-au oprit pentru că au auzit trenul venind.

„Oamenii spun că am rezistat doar 90 de secunde, dar asta nu este adevărat. M-am oprit pentru că venea trenul”, a spus Dominic.

Băiatul a aflat despre video atunci când l-a sunat mama sa și l-a întrebat dacă era vorba despre el. Băiatul a recunoscut, apoi a fost amendat de poliție cu 170 de lire.

loading...

Sursa: libertatea.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News