Cristi Borcea i-a interzis fostei sotii sa se afiseze cu alti barbati! Din aceasta cauza Alina nu si-a refacut viata

By
loading...

Alina Vidican si Cristi Borcea au fost impreuna timp de 5 ani, dupa care viata lor a luat o alta turnura si au decis ca fiecare sa mearga pe drumuri separate in viata, povestea lor de dragoste a luat sfarsit in 2016 din momentul in care au divortat. Cei doi si-au propus sa isi refaca viata, dar se pare ca doar unul dintre ei a avut noroc in dragoste si inca are si in prezent.

Dupa ce a divortat de Alina Vidican, Cristi Borcea a decis sa isi refaca viata, iar la scurt timp, intre el si Valentina Pelinel s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste care dureaza si in prezent.

De sarbatori Cristi Borcea a fost inconjurat de familie, de iubita lui si cei 7 copii, au petrecut cu totii momente unice impreuna, in Poiana Brasov, de cand a divortat, Borcea este fericit si se simte minunat langa actuala lui sotie.

Din pacate nu se poate spune acelasi lucru si despre Alina, aceasta si-a trimis copii in vacanta de iarna la tatal lor, iar sarbatorile au prins-o singura in Miami. De cand s-a despartit de Borcea, Alina nu si-a gasit sufletul pereche, nu a acceptat in viata ei niciun alt barbat. Cei care o cunosc bine, spun ca Alina nu are nicio relatie, fiindca nu se vede cu niciun barbat decat cu Cristi, surse apropiate sustin ca acesta i-ar fi impus sa fie extrem de discreta si sa nu se afiseze niciodata cu in prezenta unui barbat.

„Alina nu vrea sa auda de alt barbat in fara de Cristi Borcea. El i-a cerut sa fie cat mai discreta, sa nu se afiseze cu altii, iar ea nu numai ca a acceptat, dar nici nu vrea sa vada pe un altul. In plus, nu doreste sa le dea senzatia copiilor pe care ii are cu Cristi Borcea ca tatal lor ar putea fi inlocuit de un alt barbat. Asa ca prefera sa stea singura, sa se dedice familiei sale”, au declarat prietenii Alinei.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News